Home » Wat wij doen » Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Liever direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail ons vandaag nog

Arbeidsrecht. Het meest toegepaste rechtsgebied van Nederland. (Bijna) iedereen heeft ermee te maken. Het arbeidsrecht is continue in beweging. Na diverse wijzigingen in 2015 en 2019 kwam begin 2020 de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in ons leven. Hiermee werden wederom zaken zoals ontslagrecht, proeftijd, de ketenregeling en de transitievergoeding gewijzigd.

De Koning Vergouwen Advocaten heeft uitgebreide kennis en decennialange ervaring van het arbeidsrecht in huis. Wij ontzorgen werkgevers én werknemers. Zowel grote ondernemingen als het MKB weet ons keer op keer te vinden. Wij zijn een sparringpartner voor alle mogelijke arbeidsrechtelijke vraagstukken. Daarnaast geven wij cursussen en kan DKVA een audit doen om te kijken of bij jouw bedrijf alles in orde is.

Schakel DKVA (voor)tijdig in voor advies, dat kan veel geld schelen op de lange termijn. Preventive law noemen we dat. Benieuwd naar onze aanpak? Lees hieronder verder over onze top 10 arbeidsrechtelijke onderwerpen. Bekijk vooral ook onze laagdrempelige blogs, waar een beetje humor soms niet wordt geschuwd.

Vragen over arbeidsrecht?

Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Loading...

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief