Wie zijn wij2024-03-07T16:09:42+01:00
Home » Wie zijn wij

Wie zijn wij

Liever direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail ons vandaag nog

Wij zijn de advocaten en juristen van De Koning Vergouwen Advocaten.

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn een toonaangevend advocatenkantoor binnen een groot aantal branches en rechtsgebieden. Naast deskundig zijn we vooral toegankelijk, snel en pragmatisch in onze dienstverlening. Een ruime blik. Een kantoor zonder poespas. De menselijke maat voorop. Dit is geen marketingslogan, maar de alledaagse praktijk.

Lees verder

Ons advocatenkantoor is in 1985 opgericht door Jan de Koning. Hij begon zijn praktijk op drie hoog achter, met één dossier, één antwoordapparaat en een flinke dosis moed. Inmiddels zijn wij met een kleine veertig medewerkers gevestigd in 2 monumentale panden aan het Vondelpark in Amsterdam en staan wij duizenden cliënten bij.

We hebben de afgelopen decennia een goede naam opgebouwd. De Koning Vergouwen Advocaten bedient zelfs hele bedrijfstakken, zoals horeca, de internationale filmwereld, het vastgoed, de welzijn, de kinderopvang, het uitzendwezen en de taxibranche. Ons advocatenkantoor maakt daarnaast actief deel uit van het internationale netwerk Globaladvocaten. We zijn ook verbonden aan de Pro Bono Club, een samenwerkingsverband van gerenommeerde kantoren om maatschappelijke organisaties (pro bono) te assisteren bij juridische kwesties.

Naast deze traditionele dienstverlening biedt De Koning Vergouwen sinds 2015 ook mediation aan. Mediation is een alternatieve vorm van conflictbeslechting. Bij mediation zoeken partijen gezamenlijk zélf naar een oplossing voor hun conflict. De mediator is onpartijdig en ondersteunt beide partijen bij dit proces. De Koning Vergouwen Advocaten laat mediation verrichten door ervaren advocaten die al even ruime ervaring hebben met mediation.

Kortom, we oogsten lof en genieten het vertrouwen van onze cliënten. Onze specialistische kennis dragen we over tijdens verschillende cursussen. Dat klinkt allemaal behoorlijk pretentieus. Toch staan we gewoon met beide benen op de grond. De persoonlijke, informele sfeer is nog steeds ons handelsmerk. Tijdens de kantoorlunch smeren we onze eigen boterhammen en lopen we een rondje in het Vondelpark.

Partners: Jan de Koning, Michiel Vergouwen, Charlotte Koopman, Meena Kashyap, Dunya van der Mark en Arthur Hol.

Kom ons team versterken.

De Koning Vergouwen Advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor binnen een groot aantal branches en rechtsgebieden. Wij zijn met zijn veertigen gevestigd in 2 monumentale panden aan het Vondelpark in Amsterdam. Wij zijn naast deskundig ook toegankelijk, snel en pragmatisch in onze dienstverlening. Dat is geen marketingslogan, maar de alledaagse praktijk. Wij zijn misschien wel het leukste advocatenkantoor van Nederland. Kom je bij ons werken?

Lees hier onze toegankelijke blogs:

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de bovenkant