Home » Wie zijn wij » Anne-Marie Bouwmeester

Anne-Marie
Bouwmeester

“Alles begint bij echt luisteren en de juiste vragen stellen.”

Anne-Marie Bouwmeester

Geboren en getogen in Apeldoorn, maar al enkele decennia verknocht aan Amsterdam. Studeerde tegelijkertijd rechten aan de VU en International Management. Advocaat sinds 2005. Destijds gestart op de Zuidas in de herstructureringspraktijk. Sinds het begin van 2019 werkzaam bij de civiele sectie van De Koning Vergouwen Advocaten.

Familierecht en erfrecht zijn haar specialiteiten. Gediplomeerd mediator. Houdt zich o.a. bezig met boedelscheidingen, zorgregelingen en alimentatie. De variatie in haar praktijk is prettig. Zet de boel direct op scherp. Cliënten voelen zich gehoord en op hun gemak. Draait haar hand niet om voor executeurszaken, bewindvoerderskwesties of de vaststelling van een legitieme portie. Lid van de vFAS en (aspirant-) lid van de VEAN.

Eigenwijs en initiatiefrijk. Houdt net zoveel van fietsen door Amsterdam als van de wereld ontdekken. Voorliefde voor Italië, Nieuw-Zeeland en Venezuela. Geniet van het wonen in de Jordaan met haar geschiedenisleraar en hun twee kinderen. Lid van een eetclub, maar wel alleen voor het opeten.

Anne-Marie is binnen kantoor sectiehoofd van de Sectie Personen- en Familierecht en Erfrecht.

Logo registermediator

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Ontmoet mijn collega’s:

Loading...

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief