Home » Wie zijn wij » Bob Vink

Bob Vink

“Er zit (bijna) geen rem op mij”.

Bob Vink

Ondernemer in hart en nieren. Ontgroeide de Beemster al snel en werkte vervolgens over de hele wereld. Vloeiend in vijf talen. Had sinds 1987 altijd zijn eigen advocatenkantoor. Onderneemt nog steeds in Buenos Aires en Mallorca. Sinds 2018 werkzaam bij De Koning Vergouwen Advocaten.

Houdt zich nu bezig met het civiele recht, waaronder verbintenissenrecht en ondernemingsrecht. Begeleidt start-ups met alle (juridische) facetten van het ondernemerschap. Laagdrempelig, educatief en betrokken. Procedeert graag. Deinst niet terug voor complexe en/of internationale zaken. Volle bak op de strategie. Enthousiast en geïnteresseerd. Soms een tikkie té. Zat een aantal jaar in de Raad van Toezicht van de Orde van Advocaten (Amsterdam). Deelde tevens zijn kennis met advocaat-stagiairs bij de landelijke beroepsopleiding.

Trouw en loyaal. Voorliefde voor álles Zuid-Amerika. Getrouwd met een Argentijnse die hij ooit ontmoette in een Mexicaans restaurant in de Warmoesstraat. Verslaat hun vijf zonen genadeloos met tafeltennis. Zegt nooit nee tegen een goede Argentijnse asado.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief