Home » Wie zijn wij » Bram Furstner

Bram
Furstner

“Ik hou wel van een beetje competitie.”

Recht voor zijn raap. Komt vast door zijn Haagse wortels. Studeerde af in Leiden en inmiddels al jaren woonachtig in Amsterdam. Heeft tevens ruime ervaring als bedrijfsjurist bij een multinational in de reclamewereld. Sinds 2017 werkzaam als advocaat bij De Koning Vergouwen Advocaten en sinds 2022 partner.

Bram is breed inzetbaar: (Europees) privacyrecht, contractenrecht en alle facetten van het arbeidsrecht. Denk aan ziekte en re-integratie, complexe (internationale) arbeidsovereenkomsten, reorganisaties en individuele ontslagzaken. Draait nergens omheen. Zegt gewoon waar het op staat. Staat net zo gepassioneerd grote werkgevers als individuele werknemers bij. Competitief en analytisch sterk. Schat risico’s tijdig in en laat de zaak niet escaleren. Heeft door zijn achtergrond als bedrijfsjurist sterk oog voor de commerciële belangen van zijn cliënten. Voltooide de Grotius opleiding Arbeidsrecht.

Graag omringd door vrienden en familie en ook behoorlijk sportief. Voetbal is zijn favoriet. Sport daarnaast graag in de bergen. Zowel op ski’s als op de wielrenfiets. Gooit graag dartpijltjes met Menno. Getrouwd met een Italiaanse en vader van drie.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Ontmoet mijn collega’s:

Loading...

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief