Home » Wie zijn wij » Chantal de Blaeij

Chantal
de Blaeij

“Ik deins nergens voor terug.”

Chantal de Blaeij

Opgegroeid in een klein gehucht in Zeeland. Als middelste van drie kinderen altijd al een beetje dwars. Een rechtenstudie in Leiden was daarom een logische keuze. Vanaf 2011 advocaat. Werkte enige tijd bij een kantoor in Den Haag en bij de Rechtbank Utrecht. Sinds 2018 werkzaam bij De Koning Vergouwen Advocaten.

Chantal is gespecialiseerd in het bestuursrecht. Ze is nauwkeurig, analytisch en een harde werker. Ervaart afwisseling tussen cliënten als een pré. Veelgevraagd door de kinderopvangbranche bij handhaving- en toezichtperikelen (met GGD of gemeente). Neigt naar perfectionisme en stopt pas als zij helemaal tevreden is. Door haar werkervaring bij de rechtbank kent de raadkamer geen geheimen voor haar. Chantal was voorzitter van de Jonge Balie, werkte bij de Centrale Raad van Beroep en voltooide de PALA (Postacademische Leergang Arbeidsrecht). Chantal is thans lid van de wetgevingsadviescommissie Bestuursrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Vrolijk en positief. Komt vast door alle endorfine van het sporten. Zo liep ze al 3x de marathon van Rotterdam én 1x die van New York. Maar ze kan ook goed relaxen. Lekker krantje lezen of koffie drinken. Chantal is verloofd en moeder van Ivy en Ruby.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief