Home » Wie zijn wij » Clarissa Kuipéri-Botter

Clarissa
Kuipéri-Botter

“Ik kom snel tot de kern, zonder poespas.”

Opgegroeid in Huizen, maar voor de studie vertrokken naar Amsterdam. Inmiddels alweer meer dan twintig jaar geleden. Komt uit een familie vol ondernemers. Koos zelf al vroeg voor de advocatuur. Begon in 2002 bij een middelgroot kantoor in Alkmaar. Amsterdam lonkte. Sinds 2019 werkzaam bij De Koning Vergouwen Advocaten en vanaf 2021 partner.

Kalm en to the point. Heeft een levende procespraktijk. Gebruikt haar jarenlange ervaring zowel bij de sectie civiel van kantoor als bij de sectie arbeidsrecht. Ideale mix. Deskundig op het gebied van het contractenrecht. Betrokken vanaf het opstellen, de uitleg en de nakoming tot aan de verbreking. Bedreven in bestuurdersaansprakelijkheid. Gaat de rechtszaal nooit uit de weg. Begeleidt daarnaast werkgevers en werknemers op alle aspecten. Gaat vol voor de inhoud en kwaliteit staat voorop. Rondde zowel de PALA (Postacademische Leergang Arbeidsrecht) als de Grotius-opleiding Contractenrecht met succes af.

Vriendelijk en evenwichtig, altijd met een vleugje humor. Staat als moeder van drie meiden bijna elk weekend te fluiten op het hockeyveld. Zoekt, zodra het kan, het familiehuis in de bossen van Gorssel op. Even weg. Ervaren op de ski’s. Kijkt zeker uit naar de jaarlijkse kantoorwintersport.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief