Home » Wie zijn wij » Claudia van Hooff

Claudia
van Hooff

Ik wil precies weten hoe het zit

Claudia van Hooff

Opgegroeid in het Noord-Hollandse dorp Bergen. Inmiddels alweer een tijdje neergestreken in Amsterdam. Woont samen met haar vriend in Oost. Afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Gaf les op de Hogeschool van Amsterdam in Projectmanagement en Legal Design. Sinds de zomer van 2021 werkzaam bij De Koning Vergouwen Advocaten.

Claudia is onderdeel van de sectie Arbeidsrecht. Maakt graag uitstapjes naar de sectie Civiel. Betrouwbaar en secuur. Je kunt haar bellen voor juridisch advies vooraf, maar ook om achteraf brandjes te blussen. Geïnteresseerd in alle facetten van het ontslagrecht, het CAO-recht en het contractenrecht. Deinst niet terug voor moeilijke vraagstukken. Ergens diep induiken. Ze doet het graag en ze doet het goed.

Loyaal, oprecht en onderdeel van de feestcommissie van haar vriendengroep. Haalt alles uit haar museumjaarkaart. Draait voor de gezelligheid soms nog een dienstje in het Thaise restaurant van een vriendin (tip van het huis: https://thaithaipoppetje.nl). Vindt Melbourne, na Amsterdam, de fijnste stad op aarde. Wil nog een keer naar Nieuw-Zeeland om dan eindelijk het Zuidereiland te zien.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief