Samenwerkings-
partners

 

Door een samenwerking met dit veelzijdige kantoor kan ik mijn cliënten breder bedienen

Alle waarheid kent drie stadia. Eerst wordt ze geridiculiseerd. Vervolgens wordt ze hevig bestreden. Daarna wordt ze geaccepteerd als vanzelfsprekend

Schopenhauer

Co Kuijer

Cor Kuijer
Zelfstandig arbeidsrechtadvocaat in de regio Rotterdam. Sinds 2016 bestaat er een intensief samenwerkingsverband tussen De Koning Vergouwen Advocaten en Kuijer arbeidsrechtadvocatuur.

Cor Kuijer is gefascineerd door de psychologie achter arbeidsrechtelijke kwesties. “Mijn uitgangspunt is dat organisaties worden gedragen door levende wezens met ieder een eigen achtergrond en een eigen verhaal. Daarom los ik een juridisch probleem liever niet op vanachter mijn bureau. Ik ga naar de betreffende bedrijven toe om inzicht te vergaren hoe het conflict is ontstaan: door me te verdiepen in de mensen erachter. Zo’n persoonlijke benadering maakt werknemers en werkgevers wederzijds betrokken, wat een oplossing over het algemeen bevordert.”

Kuijer heeft de afgelopen twintig jaar een divers cliëntenbestand opgebouwd, variërend van kleine ondernemingen en particulieren tot beursgenoteerde bedrijven.

Waarom De Koning Vergouwen Advocaten?
“Door een samenwerking met dit veelzijdige kantoor kan ik mijn cliënten breder bedienen.”

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief