Home » Wie zijn wij » Demi op den Velde

Demi op den Velde

“Ik regel het wel.”

Demi op den Velde

Nuchtere dame uit Zaandam. Studeerde zowel in Leiden als Amsterdam, waar zij met gemak haar masters behaalde. Begon tijdens haar studietijd op het secretariaat van De Koning Vergouwen Advocaten en groeide al snel door. Inmiddels fulltime als advocaat aan de slag.

Secuur, rustig en nauwkeurig. Voorkeur voor het arbeidsrecht. Staat graag (grote) werkgevers bij en richt zich onder meer op het ontslagrecht en arbeidsvoorwaarden. Ook werknemers kunnen bij haar terecht. Duikt daarnaast steeds dieper in de CAO-naleving van de uitzendbranche en de bouwwereld. Het stoppen van oneerlijke concurrentie en het voorkomen van uitbuiting staat daarbij voorop. Adviseert in heldere taal. Zoekt alles ongestoord tot op de bodem uit. Het woord stress staat niet eens in haar woordenboek.

Loyaal en betrouwbaar. Heeft het schattigste hondje van de wereld. Reislustig. Bezoekt het liefst verre oorden. Groot fan van Azië. Niet alleen op een strandbedje liggen, maar echt buiten de gebaande paden. Zuid-Afrika staat op haar to-do-list. Verder gek op koken en bakken. Haar red velvet cake zou zeker niet misstaan bij Heel Holland Bakt.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief