Home » Wie zijn wij » Dorien Zwart

Dorien Zwart

“Ik help graag mee.”

Dorien Zwart

Opgegroeid in een Noord-Hollands dorpje. Op haar achttiende naar Amsterdam vertrokken. Enige dochter van een verpleegkundige. Besloot op jonge leeftijd al dat ze rechten ging studeren en advocaat wilde worden. Werkte in haar studententijd al parttime bij De Koning Vergouwen Advocaten, inmiddels doorgegroeid tot fulltime advocaat.

Houdt zich op kantoor bezig met het arbeidsrecht. Juridisch inhoudelijk en gestructureerd. Steekt graag de handen uit de mouwen voor mega-reorganisaties. Oplossingsgericht. Door haar ruime ervaring bij de Amsterdamse rechtswinkel kan ze snel denken, schakelen en handelen. Waardeert dat DKVA niet alleen ‘grote spelers’ bijstaat, maar ook individuele werknemers met kleinere zaken. Betrokken en sociaal. Altijd een luisterend oor.

Gezelligheid kent geen tijd. Koningin van de karaoke. Rent rondjes door het Vondelpark (haar achtertuin), springt na een werkdag graag met collega’s op de racefiets en heeft de film ‘Intouchables’ minstens 100 keer gezien. Haalt uit elke vakantie het maximale, van safari’s in Tanzania tot gletsjers beklimmen in IJsland.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief