Home » Wie zijn wij » Emma Hoogendijk

Emma
Hoogendijk

“Ik wil weten hoe het zit.”

Geboren en getogen in Almere. Is daar inmiddels ook weer neergestreken. Studeerde in de tussentijd Rechten aan de Universiteit Utrecht. Na een uitwisseling in New Orleans wist ze dat ze zich wilde specialiseren in het milieurecht, omgevingsrecht en bestuursrecht. Zo geschiedde. Werkzaam bij De Koning Vergouwen Advocaten sinds 2019.

Emma is gespecialiseerd in het algemeen bestuursrecht en het omgevingsrecht, waarbij ze zich vooral op de ruimtelijke ordening richt. Adviseert zowel particulieren als bedrijven. Analytisch, nauwkeurig en to-the-point. Houdt zich onder meer bezig met omgevingsvergunningen en bouwvergunningen. Pluist moeiteloos het meest ingewikkelde bestemmingsplan uit. Leidt haar cliënten met gemak door ieder doolhof van gemeentelijke regelgeving. Procedeert als dat nodig is, maar adviseert het liefst over mogelijkheden om nieuwe initiatieven ten uitvoer te brengen. Het onmogelijke toch mogelijk maken, dat doet ze vol overgave. Creatief en proactief. Emma is lid van de Vereniging voor bestuursrecht (VAR) en de Vereniging voor Milieurecht (VMR). Binnen kantoor is Emma onderdeel van team DKVhorecA.

In haar vrije tijd is Emma te vinden bij haar paard, of op de bank met een goed boek. Is daarnaast een echte horecaliefhebber en staat daarom ook met veel plezier horecaondernemers bij.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Ontmoet mijn collega’s:

Loading...

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief