Home » Wie zijn wij » Felix Chorus

Felix
Chorus

“Denk niet in problemen, maar in oplossingen.”

Snelle denker en prater. Het recht werd hem met de paplepel ingegoten. Een familie vol juristen. Sinds 2005 advocaat. Werkte bij diverse traditionele, Amsterdamse advocatenkantoren. Vanaf 2017 werkzaam bij De Koning Vergouwen Advocaten en sinds 2019 partner van kantoor.

Zijn hart ligt bij het arbeidsrecht. Een echte vakidioot. Adviseert en procedeert voor werkgevers (MKB en groter). Tevens steun en toeverlaat voor werknemers. Draait zijn hand niet om voor reorganisaties, ontslagregelingen, ziektedossiers, re-integratie en ingewikkelde arbeidsvoorwaarden. Bestuurders, artsen en hoger management weten hem keer op keer te vinden. Oneindig veel parate kennis en een ijzersterk geheugen. Heeft de oplossing vaak al bedacht.

Daarnaast een ervaren tuchtrechtspecialist voor juridische dienstverleners, vooral advocaten en notarissen. Door zijn jarenlange ervaring als plaatsvervangend griffier bij de Raad van Discipline te Amsterdam -het tuchtcollege voor advocaten- weet hij precies hoe tuchtrechtelijke uitspraken in elkaar steken. Denkt mee met zijn cliënten, maar geeft waar nodig tegengas. Publiceert regelmatig in vakbladen, geeft les voor de permanente opleiding (PO) aan advocaten, geeft colleges aan studenten en voltooide onder meer de PALA.

Gedreven, actief en immer energiek. Zet zich in zijn vrije tijd belangeloos in voor diverse commissies en besturen. Geniet van hardlopen en fietsen. Zit hij eindelijk eens stil, dan leest hij graag Nederlandse literatuur. Felix is getrouwd en vader van drie.

Felix is binnen kantoor sectiehoofd van de Sectie Arbeidsrecht.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief