Home » Wie zijn wij » Iris van Keulen

Iris van Keulen

Ik ben niet snel uit balans.

Iris van Keulen

Geboren en getogen in Tilburg. Vertrok voor de studie naar Utrecht, waar zij afstudeerde in het familierecht. Verhuisde naar Amsterdam (Oost) voor een tweede master aan de UvA, dit keer gespecialiseerd in het Arbeidsrecht. Haar ouders zijn ook allebei jurist. Iris werkt al sinds haar studententijd bij De Koning Vergouwen Advocaten.

Bij DKVA is Iris onderdeel van de sectie Arbeidsrecht. Zij is o.a. gespecialiseerd in het bijstaan van werkgevers in de kinderopvangbranche. Vragen over de CAO Kinderopvang, arbeidsvoorwaarden, contracten en algemene voorwaarden zijn voor haar dagelijkse kost. Schriftelijk én mondeling zeer vaardig. Ze zegt waar het op staat. Waardeert nog altijd het persoonlijke aspect van het familierecht en ziet dit ook terug in het arbeidsrecht. Dat kan net zo ingrijpend zijn.

Iris is vaak in de sportschool te vinden. Kan tevens uitstekend skiën. Leest het liefst Britse fictie, vanwege de droge humor. Vrienden vinden haar loyaal en direct. Recht voor haar raap. Dat is soms fijn en soms confronterend. Het maakt haar een zeer goede raadgever. Ze verslindt series en documentaires over de Tweede Wereldoorlog.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief