Home » Wie zijn wij » Jan de Koning

Jan
de Koning

“Ik doe niet onnodig ingewikkeld.”

Jan de Koning

De nestor van kantoor. Opgegroeid op de kaasmarkt in Alkmaar. Al vele jaren Amsterdammer. Z’n vader was ondernemer en z’n moeder verbaal zeer begaafd. Hij is het allebei. Advocaat sinds 1986. Oprichter van De Koning Vergouwen Advocaten.

Een brede civilist. Ervaren in het ondernemingsrecht, bouwrecht en huurrecht. Adviseert de Nederlandse filmindustrie, de vastgoedwereld en de horeca. Ook het bestuursrecht laat hem niet koud. Begaan en betrokken. Praat net zolang tot hij eruit is. Kan goed uit de voeten in de rechtszaal. Harmonie heeft zijn voorkeur, maar de discussie schuwt hij nooit. Zoekt altijd een gezamenlijk draagvlak. Luistert goed naar zijn cliënten. Oneindig veel mensenkennis. Deelt zijn kennis en ervaring in vele besturen (van bioscopen tot openbaar onderwijs).

Een doener én een denker. Gek op skiën. Met kantoor en met zijn gezin. Weet alles van geschiedenis en filosofie. Van nul tot nu. Noem een jaartal en hij gaat los. Stapt met lichte tred door het leven. Geniet van mooie muziek en een goed boek. Heeft een voorliefde voor wijn & spijs (en mosterd).

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief