Home » Wie zijn wij » Leonie Heijnen-Bos

Leonie
Heijnen-Bos

“Ik vind altijd de oplossing.”

Leonie Heijnen-Bos

Standvastige dame. Woont al haar hele leven in het karakteristieke dorp Bunschoten-Spakenburg. Cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Op jonge leeftijd (22) doceerde zij al Europees Recht aan de Radboud Universiteit. Sinds 2010 werkzaam bij De Koning Vergouwen Advocaten.

Leonie is een specialist in het bestuursrecht, huurrecht en Europees recht. Precies en zéér grondig. Soms tot het irritante toe. Harde werker die iedere deadline haalt. Waar nodig sluit zij compromissen. Inmiddels kent ze het bestuurlijk en ambtelijk apparaat door en door. Zij vindt altijd wel een weg. Bijt zich vast in kwesties omtrent overheidsaansprakelijkheid. Veert op als zij mag ingaan tegen oneerlijk of onrechtvaardig gemeentelijk beleid. Ze vindt het mooi om fundamentele veranderingen teweeg te brengen.

Niemand is een binnenmens, maar Leonie is écht een buitenmens. Ze houdt van zeilen en eigenlijk alles dat met het water te maken heeft. Zorgzaam, betrokken en soms best wel eigenwijs. Getrouwd en moeder van drie.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief