Home » Wie zijn wij » Meena Kashyap

Meena
Kashyap

“Ik laat niet meer los.”

Meena Kashyap

Klein van stuk. Groots in haar doen. Groeide op in Monnickendam. Heeft al een indrukwekkende carrière achter de rug bij De Koning Vergouwen Advocaten. Begon in 2002. Sinds 2013 partner.

Bevlogen in het civiele recht én het bestuursrecht, een unieke combinatie. Kent de civiele aspecten van het vastgoedrecht (huur en koop) als geen ander. Adviseert en procedeert met evenveel gemak over strijdigheid met een bestemmingsplan of bij een bestuursrechtelijke due diligence voorafgaand aan huur of koop van het pand. Wordt veel gevraagd door de horeca- en evenementenbranche. Voor begeleiding bij vergunningaanvragen of bij een geschil met de gemeente over de toepassing van het horecabeleid. Meena is onderdeel van het horecateam van DKVA: DKVhorecA. In het personen- en familierecht zorgt zij voor een zakelijke afwikkeling van het huwelijk. Met de nadruk op zakelijk. Dit bevordert snelheid, beperkt kosten en bespaart uiteindelijk humeuren. Een doortastend type. Bijt zich vast en laat niet meer los. Kort, krachtig en recht door zee. Staat de meest uiteenlopende cliënten bij, ongeacht afkomst of statuur. Geeft direct en onomwonden advies. What you see, is what you get. Gaat voor haar cliënten door het vuur.

Waardeert een goed boek. In haar vrije tijd is ze op pad met vrienden of haar zoontje, Tijn. Haar moederschap is onbegrensd. Houdt van reizen en bezoekt regelmatig haar familie, in zowel binnen- als buitenland.

Meena is binnen kantoor managing partner en sectiehoofd van de Sectie Onroerend Goed en Bestuursrecht.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief