Home » Wie zijn wij » Nico Ruiter

Nico
Ruiter

“Je kan maar beter duidelijk zijn.”

Zeggen dat hij een ervaren advocaat is, is een understatement. Werkte in de jaren ’80 en ’90 bij de Federatie Nederlandse Vakbeweging en maakte toen de overstap naar de advocatuur. Inmiddels alweer 25 jaar geleden. Sinds 2018 zet hij zijn praktijk voort bij De Koning Vergouwen Advocaten.

Gedreven in het arbeidsrecht. Voor medezeggenschapsrecht, ambtenarenrecht en pensioenkwesties kan je hem ook zeker bellen. Ambachtelijk en betrouwbaar. Een kei in schikken, maar gaat procederen nooit uit de weg. Staat regelmatig een ondernemingsraad of ondernemer bij, maar werkt nog steeds met veel plezier voor vakbonden. Kan goed ‘nee’ zeggen. Als iets niet haalbaar is, is het niet haalbaar. Lid van de VAAN en de VAR.

Met Nico kan je lachen. Hij heeft al decennia een seizoenskaart voor Ajax, terwijl zijn wieg in Rotterdam stond. Reislustig. Bezocht de laatste jaren Namibië, Zuid-Afrika en Kaapverdië. Loopt als het even kan een paar keer per week hard. Meer een diesel dan een sprinter. Houdt verder van tennis, opera en bridgen.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Ontmoet mijn collega’s:

Loading...

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief