Home » Wie zijn wij » Sanne Wouters

Sanne Wouters

“Ik richt me op de inhoud.”

Geboren en getogen Amsterdamse. Rondde haar rechtenstudie aan de UvA vliegensvlug af om vervolgens haar carrière te starten bij het OM. Deed daar ervaring op met alle lagen van de samenleving. Wilde graag overstappen naar de advocatuur. Begin 2020 aan de slag gegaan bij De Koning Vergouwen Advocaten.

Houdt zich bij DKVA voornamelijk bezig met het arbeidsrecht en meer in het bijzonder de CAO-naleving. Zowel de uitzendbranche als de bouwwereld wordt door haar zorgvuldig gecontroleerd. Een nauwkeurige, harde werker met scherpe pen. Wijst werkgevers op hun plichten en op de oneerlijke concurrentie die zij binnen de bedrijfstak dreigen te veroorzaken. Staat daarnaast werkgevers en werknemers bij inzake reorganisaties en advisering rondom ontslag en arbeidsvoorwaarden.

Fanatieke en sportieve dame. Van hockey tot powerleague voetbal en snowboarden. Rent door de parken van Amsterdam en doet ook nog eens aan yoga. Gek op reizen, waarbij Buenos Aires nog altijd op nummer één staat. Smult van de risotto van haar vriend.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief