Home » Wie zijn wij » Tim Gijtenbeek

Tim
Gijtenbeek

“Ik laat iedereen in zijn waarde.”

Tim Gijtenbeek

Honkvast en loyaal. Woont (én sport) al zijn hele leven in Houten. Wist op jonge leeftijd al dat hij de advocatuur in zou gaan. Tim is sinds 2011 advocaat. Vanaf 2016 onderdeel van De Koning Vergouwen Advocaten.

Tim is werkzaam in de teams DKVAstgoed en DKVhorecA. Gespecialiseerd in onroerend goedrecht (in het bijzonder huurrecht), contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht. Houdt zich ook veelvuldig bezig met VvE-kwesties. Een harde werker en zeer betrokken. Altijd op alles voorbereid. Communiceert met zijn cliënten in duidelijke, heldere taal. Laat iedereen in zijn waarde. Hij onderzoekt, adviseert en procedeert. Mocht een zaak daarom vragen, dan schuwt hij de harde onderhandelingen niet.

Sociaal met een goed gevoel voor humor. Staat voor iedereen klaar. Zijn vrienden en familie weten hem altijd te vinden. In zijn vrije tijd kijkt hij naar een goede voetbalwedstrijd of pakt hij een boek erbij. Lezen over zelfontwikkeling of biografieën van selfmade CEO’s. Doordeweeks zoekt hij regelmatig de ontspanning op bij de boksschool. In het weekend liever een biertje in de kroeg met vrienden of uiteten met zijn vrouw. Tim is de trotse vader van twee dochters.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief