Home » Wie zijn wij » Wouter de Veer

Wouter de Veer

“Ik ben van alle markten thuis.”

Geboren en getogen in het Brabantse land. Ging vervolgens rechten studeren in Amsterdam en studeerde af in het ondernemingsrecht. Liep tijdens zijn studietijd al stage bij kantoor. Dat beviel zó goed, dat hij bleef hangen. Sinds 2017 werkzaam bij De Koning Vergouwen Advocaten.

Hardwerkende, civiele duizendpoot. Houdt zich binnen kantoor bezig met het verbintenissenrecht, het ondernemingsrecht en alles dat met vastgoed te maken heeft. Een gestructureerde taalpurist. Spot elke fout van mijlenver. Denkt mee met zijn cliënten en is boven alles praktisch ingesteld. Een scherpe onderhandelaar met begrip. Haalt met gemak het onderste uit de kan. Binnen kantoor is wouter o.a. onderdeel van het team horeca: DKVhorecA.

Onbevreesde doorzetter. Zelden níet vrolijk. Wil de hele wereld zien en gaat iedere uitdaging aan. Bovenal een virtuoos op het voetbalveld. Berucht wegens zijn snoeiharde schot met linkerbeen dat hem de bijnaam ‘Wouter Kanon’ opleverde. Gooit graag met dartpijltjes en wint bij voorkeur van Bram.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Ontmoet mijn collega’s:

Loading...

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief