Home » Wie zijn wij » Yannick Struijs

Yannick Struijs

“Ik wil de achtergrond kennen”

Geboren en getogen in het Groene Hart (Boskoop). Zijn grootvader en vader waren lokaal bekende boomkwekers. Yannick heeft zelf geen groene vingers. Hij ging daarom Rechten studeren aan de Universiteit Leiden. Studeerde af in het ondernemingsrecht en intellectueel eigendom (I.E.). Liep in 2019 stage bij De Koning Vergouwen Advocaten en dat beviel zo goed dat hij terugkeerde. Sinds 2021 fulltime werkzaam bij DKVA.

Verbonden aan de sectie Civiel. Houdt zich o.a. bezig met ondernemingsrecht, huurrecht en I.E. Echt een teamplayer. Als onderdeel van het team DKV-horecA adviseert hij met grote regelmaat horecaondernemers bij de meest uiteenlopende vraagstukken. Hij vindt de combinatie van grote en kleine(re) cliënten voldoening geven.

Goedlachs en charismatisch. Kan met iedereen door één deur. Fan van Italië en Italiaans eten (pasta vongole). Heeft uitvoerige kennis van wijn en deed verdiepende cursussen. Je kan hem dan ook altijd wakker maken voor een volle, roomboterachtige Chardonnay. Fun fact: hij werkte vroeger in een ijssalon waar hij zelf prijswinnend ijs maakte.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Ontmoet mijn collega’s:

Loading...

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief