Home » Branches » Vastgoed

Vastgoed
en bouw

Liever direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail ons vandaag nog

Binnen DKVA is een gespecialiseerd team dat zich bezighoudt met vastgoed, DKVAstgoed. Dit team heeft specialistische kennis op alle relevante rechtsgebieden, zoals contractenrecht, huurrecht, goederenrecht en bestuursrecht. Naast juridische kennis hebben zij ook expertise van de markt en de branche. DKVAstgoed weet waar het over gaat.

Zowel particuliere als zakelijke vastgoedbeleggers kunnen bij dit team terecht. Hetzelfde geldt voor huurders, verhuurders, VvE’s en projectontwikkelaars. De advisering is reëel en praktisch, cliënten kunnen meteen verder en krijgen concrete handvatten. De werkzaamheden kunnen maatwerk zijn met een vast uurtarief of bulkwerk, waarbij modellen voor een vast en aantrekkelijk bedrag worden aangeleverd.

Uniek is de combinatie van interne kennis en het buitenlandse netwerk dat is opgebouwd in de loop der jaren. Ook met vragen over vastgoed in het buitenland kan iedereen bij DKVAstgoed terecht.

Het team bestaat uit Bob Vink, Tim Gijtenbeek en Jan de Koning. Neem voor meer informatie gerust even contact op met gijtenbeek@dkva.nl.

Vragen over deze branche?

Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Loading...

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief