Home » Wie zijn wij » Bo Holthinrichs

Bo Holthinrichs

Geef mij maar technische dossiers.”

Bo Holthinrichs

Opgegroeid in Groningen en Drenthe. Een echte noorderling die na zijn rechtenstudie in Groningen (strafrecht) zich verder op het civiel recht toelegde. Voltooide ook nog een master aan de UvA. Inmiddels neergestreken in Amsterdam-West. Was jarenlang bedrijfsjurist en rechtshulpverlener bij een bank en een verzekeraar. Promoveerde zelfs op het onderwerp ‘vrije advocaatkeuze in het verzekeringsrecht’. Sinds 2023 werkzaam bij De Koning Vergouwen Advocaten.

Bo is onderdeel van de civiele sectie van DKVA. Houdt zich onder meer bezig met het bouwrecht, het huurrecht en het appartementsrecht. Daarnaast doet hij veel zaken op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Bevlogen, inventief en denkt out-of-the-box. Staat graag ondernemers en VvE’s bij. Volhardend en sociaal betrokken. Bijt zich vast in technische dossiers waar hij eindeloos moet puzzelen. Gaat goed op een mooi pleidooi in de rechtszaal. Altijd te porren om een blog, artikel of white paper te schrijven.

Bo in 3 woorden: zwemmen, zeilen en muziek. Gaat graag op reis en familiebezoek in de Verenigde Staten (Atlanta, Texas en New York). Zijn vrienden omschrijven hem als betrokken en gevat. Laat geen woordgrap ongemaakt. Houdt van schaken. Muzikaal: goed op de gitaar en wordt steeds beter in housemuziek producen.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief