Home » Wie zijn wij » Charlotte Koopman

Charlotte
Koopman

“Ik neem alle zorgen uit handen.”

Charlotte Koopman

Geboren in hartje Jordaan en opgegroeid in ‘t Gooi. Het gezin draaide vroeger altijd om klassieke muziek. Niet gek met een befaamd dirigent als vader. Is zelf wel amuzikaal. Haar loopbaan bij De Koning Vergouwen Advocaten is ongeëvenaard. Ze begon in het jaar 2000 tijdens haar studie op het secretariaat en groeide door tot managing partner. Anno 2020 is zij nog altijd even bevlogen en betrokken.

Arbeidsrechtadvocaat, gediplomeerd mediator en samen met Michiel Vergouwen managing partner van kantoor. Snelle prater en nog snellere denker. Sociaal bewogen en steun en toeverlaat van (onder andere) de Brancheorganisatie Kinderopvang, de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang en Sociaal Werk Nederland. Doelgericht, praktisch en ondernemend. Een rots in de branding voor zowel werkgever als werknemer. Ingewikkelde vraagstukken over reorganisaties, ontslag, ziekte, dossieropbouw en arbeidsvoorwaarden zijn haar dagelijkse praktijk. Ze adviseert duidelijk en in heldere taal. Tevens gespecialiseerd in het (Europees) privacyrecht.

Inmiddels is ze terug in ’t Gooi. Overdag tot in de puntjes voorbereid. ’s Avonds voetbalt ze met haar twee zoontjes mee in de tuin. Behoorlijk eigenwijs en zeer competitief. Wijkt niet. Nooit. Wil elk wedstrijdje squash winnen. In het weekend regelmatig te vinden in het gezellige restaurant van haar echtgenoot.

logo vaan

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief