Home » Wie zijn wij » Michiel Vergouwen

Michiel Vergouwen

“Ik kom altijd terug.”

Michiel Vergouwen

Opgetrokken uit de Zeeuwse klei. Fietste vroeger altijd met tegenwind. Verklaart wellicht zijn immer wilde haarbos. Behaalde diploma’s in rechten en personeelswetenschappen. Dit bleek een ijzersterke combinatie. Was jarenlang leidinggevende van een bedrijf met 500+ werknemers. Sinds 2008 mede-naamgever van De Koning Vergouwen Advocaten.

Duizendpoot. Breed georiënteerd in het civiele recht en al 20+ jaar gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Kent het collectief arbeidsrecht als geen ander. Een echte flex-specialist. Daarnaast ook gediplomeerd mediator en samen met Charlotte Koopman managing partner van kantoor. Vlijmscherpe onderhandelaar. Werkgevers én werknemers weten hem altijd te vinden. Prestatiegericht, competitief en een echte vechter. Zoekt met genoegen grenzen op. Niet gebonden aan comfortzones. Deelt zijn kennis met advocaat-stagiaires, op universiteiten, bij de PALA en in het SDU commentaar.

Een sportieveling pur sang. In zijn vrije tijd vaak te vinden in wielrenoutfit. Niet vies van een potje tennis of golf en naar eigen zeggen nog steeds de beste skiër van kantoor. In elk geval de meest onbevreesde. Waardeert een glas (of twee) goede wijn. Samen met vrienden of met zijn vrouw. Bovenal een echte familieman. Mist zelden een sportwedstrijd van zijn drie kinderen.

Vaan

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief