Home » Wie zijn wij » Josien Uijttenhove

Josien Uijttenhove

‘Ik zie alleen maar mogelijkheden.”

Josien Uijttenhove

Opgegroeid in een minuscuul dorpje in Noord-Groningen. Als dochter van de lokale huisarts. Vertrok na haar middelbare school met gierende banden naar Amsterdam. Studeerde naast Rechten ook Pedagogiek. Begon haar carrière bij de (grote) kantoren op de Zuidas. Koos aan het begin van 2023 heel bewust voor De Koning Vergouwen Advocaten.

Als advocaat vooral praktisch, secuur en gedreven. Houdt zich bij DKVA o.a. bezig met het contracten- en aansprakelijkheidsrecht. Deed ruime ervaring op in de zorgsector en de aanbestedingspraktijk. Procedeert over de meest uiteenlopende kwesties. Koningin van het kort geding. Over de meest uiteenlopende kwesties. Josien is een verbinder die met iedereen door één deur kan. Bouwt oprecht een band op met haar cliënten. Zij komen dan ook regelmatig bij haar terug.

Kookt ontzettend lekker. Haar coquilles zijn beroemd en berucht. Zorgzaam en sociaal. Praat heel snel, want heeft heel veel te vertellen. Werkte in haar jeugd bij de zeehondencrèche Pieterburen en gaf skiles in Oostenrijk. Altijd in voor een ondernemende trip met haar mooie gezin. Josien is getrouwd en moeder van Lewis en Elodie.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief