Workshop dossieropbouw2021-10-22T11:37:25+00:00

Workshop
dossieropbouw

Liever direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail ons vandaag nog

Workshop Dossieropbouw

Sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) en de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) is het veel moeilijker om ontslag af te dwingen. Gebleken is dat ‘disfunctioneren’ de minst kansrijke reden is voor ontslag en een ontslag op deze grond het vaakst wordt afgewezen. Het belang van een goed opgebouwd dossier is daarom fors toegenomen. Vóór de invoering van de WWZ en de WAB diende een goed opgebouwd dossier met name om hoge ontslagvergoedingen te voorkomen. Nu kan de kantonrechter zonder een goed dossier de arbeidsovereenkomst met de werknemer überhaupt niet beëindigen.

Vanwege het toegenomen belang van dossieropbouw organiseert De Koning Vergouwen Advocaten daarom de workshop ‘dossieropbouw’. In deze workshop worden in één dagdeel alle facetten rondom dossieropbouw behandeld.

Programma

Het programma van de workshop ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

  • problemen rondom disfunctioneren, juridisch kader; aanpak dossieropbouw;
  • wangedrag/onacceptabel gedrag;
  • verstoorde verhouding;
  • vergoedingen;
  • checklist dossieropbouw;
  • tips and tricks.

Datum:

Nader te bepalen.

Locatie:

Deze cursus wordt gehouden op ons kantoor aan de Sophialaan 33-35 in Amsterdam. Het is ook mogelijk deze cursus in company te verzorgen.

Doelgroep:

Medewerkers en managers P&O, HR-adviseurs en anderen die actief zijn in de arbeidsrechtpraktijk.

Werkwijze:

De training heeft een interactief karakter en biedt ruime gelegenheid voor het stellen van vragen en voorleggen van praktijksituaties. De deelnemers worden uitgenodigd om vooraf concrete praktijksituaties en vragen in te zenden die tijdens de workshop worden behandeld.

Vergoeding:

De prijs van de cursus is op aanvraag.

Meer informatie:

Heb je interesse voor deze workshop of wil je meer informatie over de juridische aspecten van disfunctioneren? Neem dan gerust contact op met mr. Charlotte Koopman, tel. +31 (0) 20 676 25 00 of koopman@dkva.nl

Nieuwste artikelen

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de bovenkant