Cursus Onderhandelen & conflicthantering in het (collectief) arbeidsrecht2021-10-22T11:40:25+00:00

Cursus Onderhandelen
en conflicthantering in het (collectief) arbeidsrecht

Liever direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail ons vandaag nog

Cursus Onderhandelen & Conflicthantering in het (collectief) arbeidsrecht

Heb je in het werk wel eens te maken met een conflict tussen een OR en een bestuurder? Heb je (nog) meer ervaring nodig in een lastige (CAO) onderhandeling? Wil je vervelende gesprekken kunnen aangaan én echt bereiken wat je bereiken wilt? Dan is onze training ‘Onderhandelen & conflicthantering in het (collectief) arbeidsrecht’ een unieke kans.

Trainers

Sinds januari 2020 bieden wij deze 5-daagse training aan. Deze training wordt verzorgd door onze eigen mediators en specialisten op het gebied van collectief arbeidsrecht Michiel Vergouwen en Charlotte Koopman. Deze lijst wordt gecomplementeerd met Jacques de Waart: een ervaren internationaal trainer, onderhandelaar en advocaat-mediator, gespecialiseerd in conflictbeslechting in complexe situaties.

Dagindeling

In de ochtend komt ‘klassieke’ lesstof aan bod, waaronder ontslagrecht en CAO-recht. In de middag volgt een ‘hands-on’ interactief gedeelte, zoals onderhandelen en/of omgaan met conflicten. Verwacht een persoonlijke en vlotte sfeer, zonder al te veel jargon en met veel voorbeelden en handvatten voor de dagelijkse praktijk.

Waar en wanneer?

De 5-daagse training vindt plaats in overleg. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor 2 dagen.

Nieuwsgierig geworden naar de opzet, het programma, de leerdoelen en de kosten? Lees dan hier onze informatiefolder. Inschrijven kan via mail@dkva.nl.

Nieuwste artikelen

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de bovenkant