Home » Wie zijn wij » Kimberly Rozema

Kimberly
Rozema

“Ik heb oog voor alle belangen.”

Woonde al door heel Nederland, van Groningen tot Bleiswijk. Rondde haar rechtenstudie af in Leiden en woont thans in Amersfoort. Werkte voorheen op een notariskantoor in Den Haag, maar wilde graag overstap maken naar advocatuur. Sinds begin 2020 werkzaam bij De Koning Vergouwen Advocaten.

Gespecialiseerd in familierecht, erfrecht en jeugdrecht. Door haar ruime ervaring worden deze rechtsgebieden steeds interessanter. Communicatief zeer vaardig en heeft oog voor alle belangen. Houdt zich op kantoor bezig met echtscheidingen, alimentatie en nalatenschappen in de breedste zin van het woord. Begeleid met regelmaat gezag- en omgangszaken. Ze is gebalanceerd en geïnteresseerd. Ziet overal mogelijkheden en niks is te gek; ze heeft zelfs ervaring met een omgangsregeling voor as.

Zo enthousiast zie je ze zelden. Heeft naar eigen zeggen nooit genoeg prikkels. Is altijd degene die speecht bij feesten en partijen. Elke hoofdstad van Europa is al bezocht en vaak te vinden op terras en/of strand. Ze verslindt literaire thrillers.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief