Home » Wie zijn wij » Stephanie Jansen

Stephanie
Jansen

“Gedreven en vrolijk.”

Een sociale Rotterdamse die zich ook in Amsterdam helemaal thuis voelt. Studeerde rechten in Utrecht en begon haar carrière als advocaat op de Zuidas. Verloor haar hart al vroeg aan het arbeidsrecht. Niet zo gek met ouders die allebei werkzaam zijn in HR. Stephanie maakte in 2020 de overstap naar De Koning Vergouwen Advocaten.

Arbeidsrecht is haar specialisme. Nauwkeurig en klantgericht. Ze begeleidt reorganisaties van A tot Z. Bijt zich vast in omvangrijke ontbindingsprocedures. Grote processtukken schrijven en het dossier tot op de bodem uitzoeken. Haar hart gaat sneller kloppen van een ontslag op staande voet. Even iedereen op scherp stellen. Stelt haar juridische adviezen altijd op in vlotte, begrijpelijke taal. Helpt zowel werkgevers als werknemers verder. Blijft zich ontwikkelen.

Gedreven en vrolijk. Ze is gek op reizen met Melbourne als lievelingsplek. Bezoekt ook ieder jaar Vlieland. Net iets dichterbij. Doet in haar vrije tijd aan ‘indoor cycling’, dat is spinning op keiharde muziek. Woont samen met haar vriend en (corona-) kitten Freddie Vjeze Fur. Haar guilty pleasure: kant-en-klare pannenkoeken.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Ontmoet mijn collega’s:

Loading...

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief