Home » Wie zijn wij » Maria-Christina Kool

Maria-Christina
Kool

Ik kan snel schakelen.”

Maria-Christina Kool

Groeide op in Zuid-Holland, al decennia neergestreken in Amsterdam. Studeerde, net als haar beide opa’s én haar vader, Rechten. Zij deed dit aan de UvA. Afgestudeerd in het arbeidsrecht en het vennootschapsrecht. Kwam, na diverse omwegen in HR en interim recruitment op de Zuidas, begin 2023 bij De Koning Vergouwen Advocaten terecht.

Arbeidsrecht is haar specialisme. Sociaal sterk en een echte doorzetter. Haar hart gaat sneller kloppen van een ontslag op staande voet. Bijt zich vast in de meest uiteenlopende ontbindingsprocedures. Omvangrijke processtukken schrijven en het dossier tot op de bodem uitzoeken. Even iedereen op scherp stellen. Zal zich altijd blijven ontwikkelen.

Nuchter, loyaal en flexibel. Dat ligt ook in de rede als yoga-docente. Woonde in het verleden een paar jaar op diverse bounty-eilanden, zoals Bali, Thailand en Ibiza. Kwam terug voor haar familie en haar carrière. Ze is nog steeds gek op reizen. Leest in haar vrije tijd net zo lief fictie als non-fictie. Fun fact: Maria deed 10 jaar lang aan kunstschaatsen op wedstrijdniveau.

Direct contact opnemen?

Schroom niet, bel of mail mij vandaag nog

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste onze laatste blogs en updates in je mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief